Over

Al jaren een
vertrouwd
gezicht

Hi, ik ben Arno Steltenpool. In 2012 heb ik Stucadoors- en Spuitbedrijf Steltenpool opgericht. Voordat ik zelfstandig ondernemer werd heb ik bij diverse bedrijven de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Door mijn ervaring in de particuliere sector weet ik precies hoe belangrijk duidelijke communicatie en afspraken nakomen is voor mijn klanten en daarom zorg ik dat dit ook altijd tot in de puntjes verzorgd is.

Kwaliteit komt altijd
op de eerste plaats

Er wordt altijd netjes
en schoon gewerkt

Uitstekende service
en communicatie

Met 12 jaar ervaring in het stucadoorsvak bent u bij mij voor iedere opdracht aan het juist adres. Door altijd te gaan voor kwaliteit en vakwerk heeft mijn bedrijf door de jaren heen een grote klanten kring opgebouwd. Tevreden klanten zijn voor mij immers de beste reclame. Mede daardoor is het bedrijf ondertussen een begrip geworden in Obdam en omstreken.

Ik werk hoofdzakelijk voor particuliere klanten, en zo nu en dan voor vaste aannemers en opdrachtgevers. Tijdens grotere opdracht werk ik veel met bedrijven waar ik al jaren een goede samenwerking mee heb. Zo kan ik de kwaliteit garanderen waar ik zelf ook voor sta.

Schoon werken staat bij mij ook hoog in het vaandel. Ik zorg altijd dat ik, voordat ik begin, alles zo goed mogelijk afplak. Zo blijft alles schoon en netjes tijdens de klus.

Tot slot ben ik van mening dat kwaliteit leveren mede bepaald wordt door het gebruik van de juiste materialen en gereedschap. Daarom kies ik altijd voor het beste.

Benieuwd wat ik voor u kan doen?