Diensten

Tegenwoordig heeft u allerlei mogelijkheden voor uw wanden en plafonds. Naast het altijd populaire gladpleisterwerk kunt u ook met speciale wensen bij mij terecht. Bijvoorbeeld een platte plint op uw plafond of een speciale ombouw om de keuken. Er is van alles mogelijk. Neem dan ook gerust contact op om de opties te bespreken. Ik kom altijd persoonlijk langs voor advies en een vrijblijvende offerte.

Gladpleisterwerk

Perfect gladde muren, klaar om geschilderd te worden. Gladpleisterwerk is de meest voorkomende vorm van stucwerk en zorgt voor een super strak resultaat waar u nog jaren plezier van hebt. Deze vorm van stucwerk is ook geschikt voor plafonds.

Spachtelputz

Een spachtelputz muur heeft de kenmerkende korrelige structuur. De laag wordt aangebracht nadat het stucwerk gedroogd is. Spachtelputz is al jaren een betrouwbare vorm van stucwerk en is harder dan glad pleisterwerk. Uitsluitend voor gebruik op wanden.

Betonlook

Wilt u graag een moderne uitstraling? Betonlook muren zijn dan een gave oplossing. Deze techniek kan ook worden toegepast in natte ruimtes zoals de badkamer en geeft een unieke uitstraling aan de ruimte. Deze techniek kan uitsluitend binnen gebruikt worden.

Lijsten en ornamenten

Wilt u een extra luxe uitstraling? Dan zijn lijsten de perfecte keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele of dubbele platte plint. Gaat u liever voor landelijk? Kies dan uit één van de 200 verschillende ornamenten.

Schuurwerk

Een techniek waarbij uw plafond voorzien wordt van een laag die vervolgens wordt afgewerkt met een schaduwwerking. De afwerking komt sterk naar voren bij bepaalde lichtval. Een oude techniek die ook vandaag de dag nog uitstekend in uw interieur kan passen.

Cement gebonden producten

Een veel gebruikt product in badkamers. Het droogt erg snel en het is ook veel beter bestand tegen vocht.

Verfspuiten

Het spuiten van wanden en plafonds is al een aantal jaar een erg populaire techniek. En niet zonder reden. Het resultaat is een super strakke wand of plafond. Het voorkomt aanzetten en banen en geeft garantie voor het mooiste eindresultaat.